Latest News Senza categoria

Forumul Echipamentelor sub Presiune(PEF, 21 Noiembrie, Italia)- AIPE si Lloyd’s

In data de 21 Noiembrie Asociatia Italiana de Echipamente sub Presiune(AIPE) impreuna cu Lloyd’s au organizat Forumul Echipamentelor sub Presiune(Pressure Equipment Forum), in Milano.

La eveniment au fost prezenti reprezentanti ai membrilor AIPE cat si beneficiari ai serviciilor Lloyd’s. Printre cei care au sustinut prezentari amintesc reprezentantii Dillinger si Arcelor(Industeel) precum si reprezentanti ai distribuitorilor care vand in piata internationala produsele celor doua companii.

Prezentarile au continut informatii despre situatia curenta a industriei de echipamente sub presiune precum si predictii legate de proiectele care vor urma in perioada urmatoare. Cu precadere, proiecte noi de amploare vor fi in Orientul Mijlociu, China si restul zonei APAC(inclusiv India). Producatorii de materii prime mizeaza pe faptul ca doar printr-o mai buna sustinere si marketare a produselor catre marii contractori si beneficiarii finali, vor creste sansele de accesare a proiecctelor de amploare.

Reprezentantul Arcelor a mentionat si despre o facilitate noua de care dispun clientii acestora, prin faptul ca pot utiliza un soft, numit CalPV, ce ofera posibilitatea personalizarii calitatii produselor ce se vor achizitiona.

Pentru proiectele mari se va prefera modul de executie pe etape, astfel incat sa se poata controla mult mai bine atat costurile cat si realizarile fiecarei etape. Focus se va face si pe realizarea de instalatii si echipamente destinate stocarii si transportului de LNG(Liquefied Natural Gas) in segmentele de piata Naval(nave pt. transport containere, nave de croaziera, nave transportatoare de auto, tancuri petroliere, feriboturi), Auto(camioane pentru transport cantitati mari de LNG) si Downstream – Petrol si Gaze(statii de combustibil)

ARPE a fost prezenta la acest eveniment iar secretarul general a purtat discutii cu reprezentantii Dillinger si Arcelor referitor la modul in care acesti producatori pot sprijini activitatea membrilor, prin programe dedicate asociatiilor de producatori de echipamente sub presiune. Au fost inaintate, catre producatori, prezentari ale asociatiei ARPE si speram ca in viitorul apropiat acestia sa poata oferi suport real pentru ARPE prin implicarea in politica comerciala legat de achizitia de materiale(si anume, preturi accesibile, la inceput neconditionate de volumul de achizitii).

Related posts